dissabte, 18 de novembre de 2017

CEEM i CEMCAT ens adrecem a la Universitat de Vic per rebre la nova facultat de medicina.

Des del passat setembre els estudiants de Medicina tenen una nova Facultat a Catalunya, la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. El nou curs comença amb la primera promoció d'una classe de 80 alumnes de primer.


El dijous 16 de novembre vam tenir l'oportunitat de conèixer als nous alumnes de la universitat de Vic, ja que CEEM i CEMCAT vam anar a impartir el taller anomenat "Jo actuo, i tu?", per tractar d'incentivar l'activisme i l'associacionisme dins de la Facultat. També els vam presentar la gran quantitat d'oportunitats amb les quals compten pel fet de ser estudiants de Medicina, com ara diversos congressos, jornades, projectes etc, i que els permetran enriquir la seva formació també fora de la Facultat. Al taller es va explicar la utilitat de tenir una associació, consell o delegació que representi els seus estudiants, així com es fa a totes les Facultats de Medicina de Catalunya.

Al taller hi van assistir unes 50 persones, on moltes d'elles es van veure molt interessades i motivades per iniciar una associació, i ens comenten que ja tenen al cap molts projectes amb els quals començar. Estem segurs que el camí que els espera serà molt gratificant i productiu!

A l'acabar amb aquesta trobada, vam poder assistir a una reunió amb el degà de la Facultat, el Dr. Ramon Pujol, que es va mostrar molt interessat en col·laborar amb nosaltres i amb l'associació que es vol crear.

La col·laboració en aquest taller amb el Consejo Estatal de Estudiantes de Medicina (CEEM), ha estat molt positiva. Afrontar conjuntament els projectes ens dóna molta més força.

Des del CEMCAT, donem un cop més la més càlida benvinguda als nostres nous companys de la Universitat de Vic i els desitgem un molt bon inici de camí, estarem aquí per acompanyar-vos i fer sempre més gran la nostra família!

0 Comentaris:

Publica un comentari