dimecres, 3 de maig de 2017

XXIII JEMCAT UdG: Unes JEMCAT per recordarEl dissabte i diumenge 29 i 30 d'abril van tenir lloc les XXIII JEMCAT organitzades per la Universitat de Girona. Va ser una oportunitat per debatre, defensar i opinar sobre els nostres posicionaments i projectes que duem a terme.


L'esdeveniment va tenir lloc a una casa de colònies de La Garrotxa. Vam compartir llar durant un cap de setmana on ens vam reunir estudiants de 7 universitats diferents i d'altres associacions que col·laboren amb nosaltres.I... Què hem fet?


Hem repassat i actualitzat els nostres posicionaments en contra de l'obertura de noves facultats, sobre la privatització del sistema sanitari i accés a la universitat. Hem planificat quin serà el pla d'acció per defensar les opinions dels estudiants de medicina en aquests aspectes i pels sis mesos vinents.Hem redactat uns nous estatuts i reglaments de règim intern per incloure una nova modalitat al CEMCAT, la imatge del col·laborador: qualsevol persona que comparteixi els valors i els objectius del nostre consell podrà ajudar-nos a la nostra tasca social, així fem més accessible i proper el CEMCAT als estudiants.També hem treballat en els nostres projectes:
  • Creant una campanya de difusió del projecte "Noves facultats".
  • Dissenyant un full de ruta per incidir en la salut de l'estudiant de medicina amb el projecte #faigmedicina, que compartim amb AECS.
  • Consolidant el grup de treball de "Retallades i privatització de la sanitat".
  • Fent difusió de les nostres colònies: "SUMMER MEDICAL SCHOOL" que ja estan engegant motors.
S'han unit a nosaltres els nostres convidats: representants del CEEMAECSCEEIBIS i TUSAA; que ens han ajudat molt amb els seus consells i la seva informació.Volem agrair especialment al nostre patrocinador oficial: A.M.A. Seguros i als nostres patrocinadors especials: La Fageda i Frit Ravich els quals han fet possible aquestes Jornades a Girona.També volem agrair al Comitè Organitzador de la Universitat de Girona, a la Comissió Executiva del CEMCAT i als representants pel seu esforç. Continuarem millorant perquè els estudiants de medicina de Catalunya siguin representats de la millor manera possible, sent escoltades les seves veus i lluitant perquè tots els objectius es portin a cap.


Esperem que hi assistiu a les pròximes JEMCAT que es celebraran a l'octubre a la Universitat Autònoma de Barcelona. Us deixem un petit àlbum de fotos d'aquestes jornades, i si hi vau faltar... no us ho penseu dues vegades el pròxim cop!


2 Comentaris:

Getting through university is less complicated than most students suppose. Most students simply don't seem to be exploitation all of the package that's on the market to them. Below ar many assignment writing tips and knowledge regarding an online analysis service. visit the site

Publica un comentari a l'entrada