dijous, 1 d’octubre de 2015

XX JEMCAT!!


Ja estan aquí les XX JEMCAT

Què són? Unes jornades que reuniran estudiants de medicina de tota Catalunya per parlar sobre la nostra carrera i debatre sobre els temes relacionats amb el món mèdic i la salut que ens afecten. Plantegem problemes i busquem solucions.

Què tenen d’especial? És el 10è aniversari del CEMCAT i com a tal, ho celebrarem en gran!

Aquest any la UPF-UAB serà la seu que acollirà les jornades els dies 24 i 25 d'Octubre. Hi ha res millor que fer els coffee-breaks a prop del mar?
El Comité Organitzador estem treballant dur per oferir-vos unes JEMCAT que de ben segur que no oblidareu, amb un munt d'activitats per amenitzar les assemblees.

Us recordem que podeu venir fins a tres representants per universitat, així que si t'interessa la representació estudiantil posa't en contacte amb el Consell d'Estudiants o delegació de la teva universitat i anima't a ser la veu dels teus companys.

Si ets representant o membre de la CE del CEMCAT has d'inscriure't aquí:
INSCRIPCIÓ XX JEMCAT

Una vegada inscrits, rebreu un correu amb l'ordre del dia i totes les dades necessàries per poder arribar al vostre destí. També anirem informant de l'allotjament, les activitats que realitzarem i lògicament LA GRAN FESTA DE CLAUSURA que estem organitzant perquè aneu animant-vos.


Així doncs el Comité Organitzador us donem la benvinguda i us prometem unes JEMCAT HISTÒRIQUES!!! T'HO PERDRÀS?


CO UPF-UAB

0 Comentaris:

Publica un comentari