dilluns, 26 d’octubre de 2015

Assemblea General Extraordinària

Bona tarda a tots,
Com ja sabeu els que vau venir a les JEMCAT UPF-UAB (i com possiblement haureu escoltat els altres), després de les votacions durant aquestes JEMCAT la Comissió Executiva (CE) només compte amb els càrrecs de Presidència (Sergi UB) i Tresoreria (Laura Sayol).
Una CE ha d’estar formada com a mínim per TRES membres, dels quals un ha de ser obligatòriament la presidència i un altre la SECRETARIA. Donada la falta de candidats per aquest últim, cal buscar una solució per a la situació actual del CEMCAT si és que volem que l’entitat segueixi endavant.
Després d’un debat sobre el futur del CEMCAT i sobre com havíem de plantejar la situació, es va votar realitzar una AGE en un plaç aproximat d’un mes per intentar trobar algú interessat en aquest càrrec. A més, també es va aprovar la possibilitat (que NO obligació) de que el càrrec de secretaria fos compartit per dues persones, de manera que la feina es dividís entre aquestes.
Aquí us deixem un doodle per decidir la data de la propera AGE: http://doodle.com/poll/pht6hmrte7y98nxf
La AGE NO TINDRÀ LÍMIT de places per facultat, i es farà un dissabte al matí a en una aula de la Facultat de Medicina de la UB, Campus Clínic. A més del càrrec de secretaria, s’obriran de nou tots presidència i tresoreria per a ratificar-los, vicepresidència, coordinació de Paralàlia i de la comissió de Privatització i les seus de les dues properes JEMCAT (d’aquestes últimes es mantindran els candidats però no es van votar degut a que sense CE no tenia sentit fer-ho).
Siusplau, demanem el vostre suport i ajuda ara mateix. Necessitem que tothom s’impliqui i lluiti per a això. D’altra banda, respondrem encantats a tota pregunta o comentari que ens vulgueu fer.
Moltes gràcies

0 Comentaris:

Publica un comentari