dimecres, 16 de setembre de 2015

Després de les vacances d'estiu... #faigmedicina!


Després de l’estiu tornem a la medicina i a #faigmedicina... A grans estudis i projectes precisos, però també totes aquelles coses que comporten els nostres estudis: l’estrés, l’ansietat pels treballs, la gestió del temps ... Però un altre any torna la  plataforma CEMCAT – AECS  #faigmedicina amb nous tallers i projectes per a la salut dels estudiants.

Com ja sabeu portem dos anys fent activitats i cada cop trobem més gent interessada en formar-hi part! Tu també ho estàs? Aquest any, volem començar amb  una reunió d’inici de curs per assentar les bases del projecte, establir objectius i metes. Volem arribar arreu i crèixer. Estem segurs que amb vosaltres arribarem més lluny! 

Si esteu interessats en involucrar-vos en aquest meravellós projecte, i voleu venir a la reunió que farem inicial, cal que ens envieu un correu electrònic amb les vostres dades (nom, universitat, curs, si ja heu participat a alguna activitat abans) i després us enviarem un doodle per concertar la data de la quedada :)

El nostre correu és: faigmedicina@gmail.com


Animeu-vos, entre tots #femmedicina.Els cordiswapus del projecte,
Toni i Marta

0 Comentaris:

Publica un comentari