diumenge, 8 de febrer de 2015

9F - Nova Campanya contra la Troncalitat

Estimats companys, 


Des del CEEM (Consejo Estatal de Estudiantes de Medicina) s’ha decidit iniciar una nova campanya mediàtica en contra del Reial Decret de Troncalitat, aprovat el passat mes de juliol. Dita campanya s’iniciarà demà, dilluns 9 de febrer a les 21.00h i s’allargarà fins les 23:00h del dimarts 10.  Una vegada més, des del CEMCAT volem donar el nostre recolzament i col·laborar al màxim per aconseguir aquest objectiu comú d’ambdues associacions.

Així, participarem en aquesta campanya per deixar clar que els estudiants seguim reivindicant el nostre posicionament en contra del canvi en el model de Formació Sanitària Especialitzada que planteja la Troncalitat, doncs volem que el ministeri reconsideri alguns aspectes que creiem inadmissibles i que sens dubte perjudicarien la nostra futura formació i la qualitat assistencial dels pacients.

Un dels requisits irrenunciables que plantegem és que  l’elecció es realitzi en una única fase a l’inici del període formatiu, la qual ha d’incloure tant l’elecció de la formació troncal com la de la formació especialitzada. L’elecció en dues fases especificada actualment al Reial Decret genera una gran incertesa en els futurs residents. Per aquest motiu, el hashtag de la campanya serà #NuestraElección.

La repercussió d’aquesta campanya s’aprofitarà durant la reunió amb el ministeri, el proper dimecres 11 de febrer, de manera que la nostra col·laboració és fonamental si volem aconseguir la reacció esperada.

Estem lluitant no només pel nostre futur, sinó pel de tota la gent a qui tractarem i que dependran de la nostra formació. Ajuda’ns a seguir endavant en la defensa d’una formació de qualitat!

0 Comentaris:

Publica un comentari