dimecres, 3 de desembre de 2014

Nota informativa

Cada vegada és més habitual sentir a parlar de negocis com Airbnb o Blablacar. Ambdós pretenen oferir un bé o un servei a un preu raonable, i sovint compartint-lo per aconseguir-ne un ús eficient. Aquestes són les bases de l’economia col·laborativa, una realitat que coneix a fons Diego Hidalgo. Ell és el fundador d’Amovens, una companyia que posa en contacte viatgers que volen compartir cotxe, i de Spacebee, amb la qual dóna una oportunitat a les empreses de rendibilitzar els espais buits oferint-los a professionals per un temps determinat.

És per això que la Direcció General de Joventut ha obert el termini d’inscripció per a participar a la Trobada Euromediterrània de Joventut que s’organitzarà l’any vinent a Barcelona, del 13 al 17 d’abril.
La Trobada és un espai d’intercanvi entre joves de diferents orígens, Europa i el Mediterrani sud, amb un interès comú: conèixer els problemes i les necessitats de la joventut en aquesta regió.

Enguany, la Trobada Euromediterrània de Joventut té com a centre d’interès l’economia col·laborativa com a eina d’enfortiment de l’emprenedoria social. Per això, els i les joves participants rebran una formació a càrrec d’experts en els quatre sectors principals de l’economia col·laborativa: consum col·laboratiu, coneixement obert, producció i finançament entre iguals i micromecenatge. D’altra banda, també formaran part de tallers, debats i visitaran els punts de referència en economia col·laborativa presents a Barcelona.

Annexat aquí podreu trobar el programa de l'esdeveniment. 

0 Comentaris:

Publica un comentari