dimecres, 26 de novembre de 2014

Comunicat sobre l'actualització de l'estat del RD de Troncalitat

El 6 de novembre, la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica (SEIMC) va presentar una denuncia contra el Reial Decret de Troncalitat al Tribunal Suprem. 
Ahir, 24 de novembre, el Tribunal Suprem va acceptar la impugnació. Aquest tràmit demana la suspensió cautelar de la Troncalitat i dóna un marge de dos a tres mesos perquè el Tribunal Suprem valori i prengui una decisió definitiva sobre com procedir amb el Reial Decret de Troncalitat.

Donat que es presenta una possibilitat de canvi, des del CEMCAT considerem que ara és un bon moment per reafirmar el nostre posicionament en contra del Reial Decret.


És per aquest motiu que ens dirigim a tota la comunitat d’estudiants de medicina perquè ens ajudeu amb les campanyes a les xarxes socials, actueu a nivell local i debatiu a cada delegació quines accions podem emprendre. 

Encara no hi ha res definitiu, però el fet que el Tribunal Suprem l’hagi acceptat a tràmit reforça tot el treball que hem realitzat com a representants, i cal aprofitar-ho!

0 Comentaris:

Publica un comentari