dilluns, 16 de setembre de 2013

XVI Jornades d'Estudiants de Medicina de Catalunya

Ja estan aquí les XVI JEMCAT! unes jornades que novament reuniran estudiants de medicina de tota Catalunya per parlar sobre la nostra carrera i tots els temes relacionats amb el món médic i la salut que ens importen. 


Aquest any la UAB serà la seu que acollirà les jornades els dies 5 i 6 d'Octubre. És el moment perfecte per disfrutar del campus universitari que ha fet famosa aquesta universitat i per apendre compartint experiències a la seva "gespa". El Comité Organitzador ens estem morint de ganes de rebre els companys de totes parts de Catalunya i oferir-vos unes JEMCAT que de ben segur que no ovlidareu, amb tallers formatius i un munt d'activitats per amenitzar les assamblees.


Us recordem que podeu venir fins a tres representants per universitat així que si t'interessa la representació estudiantil posa't en contacte amb el Consell d'Estudiants de la teva universitat i anima't a ser la veu dels teus companys.


Si ets representant o membre de la CE del CEMCAT has d'inscriure't aquí:
Una vegada inscrits rebreu un correu amb l'ordre del dia i totes les dades necessàries per poder arrivar al vostre destí, tanmateix a l'evento del facebook us anirem informant de l'allotjament, les activitats que relitzarem i lògicament LA GRAN FESTA DE CLAUSURA que estem organitzant perque aneu animant-vos.

Així doncs elComité Organitzador et donem la Benvinguda i et prometem unes JEMCAT LEGENDÀRIES!!! T'HO PERDRÀS?


CO-UAB0 Comentaris:

Publica un comentari