dimecres, 11 de setembre de 2013

SMS: Bentornats! Hola!

Ja hem tornat del primer Summer Medical School del CEMCAT, i ha estat tot un èxit. Ha sigut genial aquesta experiència i esperem repetir-la l'any que vé.
Els alumnes dels primers cursos de les facultats de medicina de Catalunya han tingut l'oportunitat de compartir un cap de setmana al voltant de les Festes del Tura vivint a la casa de colònies el Rourell.

La activitat més destacada va ser tal i com es mostra al vídeo, el montatge d'una carpa cedida per l'ajuntament d'Olot on vam fer promoció de la Salut, ensenyar als novells a pendre la pressió als olotins i olotines, i activitats per als nens petits. Com a curiositat, dir que vam acabar cantant cançons al mig de la plaça i vam fer notar la nostra presència. Més tard a la tarda vam rebre una xerrada de Codi IAM a la casa, amb casos practics de ECG.

El diumenge el vam dedicar a fer tallers molt interessants relacionats amb la carrera. Vam fer un d'apucuntura, un altre de medicina d'emergències, un de sutures, i per acabar dos trainings de Motivació i de Comunicació.

Els 60 participants van estar molt satisfets amb totes les activitats i s'ha creat un grup de Facebook per compartir les fotografies i els records.

Esperem repetir l'any que vé.
A Olot o a un altre lloc :)
@andonimarin0 Comentaris:

Publica un comentari