dimarts, 25 de juny de 2013

Intercanvi Rotatori Universitats Catalanes

Actualment a les facultats de medicina de Catalunya és possible fer el rotatori de sisè fora dels hospitals que estan associats la teva universitat. Com es fa això? Molt senzill, has de contactar amb la administració de la Universitat de destí per si t'accepten durant el període sol·licitat a l'hospital que desitgis. En el cas que no tinguis una plaça disponible, t'oferim una altra opció. Posa aquí la teva sol·licitud d'intercanvi. Si hi ha una persona de l'altra facultat que també sol·icita un canvi i deixa la seva plaça lliure, llavors es pot realitzar l'intercanvi.

Amb aquesta borsa de sol·licituds, també aconseguim que no sigui només intercanvis un a un, sinó que demanes les places que t'agradaria fer fora, i les que ofereixes a la teva universitat. (les de la teva facultat si te l'han assignat)

Si tens algún dubte de com funciona el formulari, contacta amb presidencia@cemcat.cat

Aquí pots visitar les sol·licituds i places lliures d'intercanvi.

Nota: El CEMCAT facilita el contacte entre els estudiants per a que ells mateixos facin l'intercanvi. S'hauran de posar en contacte per quadrar les seves pràctiques del rotatori fora dels seus hospitals associats.
Més informació de com va començar això: llegeix el manifest

0 Comentaris:

Publica un comentari