dissabte, 20 d’abril de 2013

XV Jornades d'Estudiants de Medicina de Catalunya

Hi ha 3 places pagades per cada facultat! Animeu-vos tots a venir, serà genial, farem trainings de formació, compartirem informació dels temes més calents a les nostres facultats, comentarem com han anat el projecte IRUC, tancarem el projecte Galatea (Això que t'està passant no és normal) Obrirem les inscripcions del Summer Medical School i explicarem com anirà tot plegat, Anirem de festa i mirarem de reobrir dos grups de treballs antics, un que fa referència al MIR en català i un altre sobre la viabilitat de fer un Congres Català d'Educació Mèdica.

Debatrem els canvis d'estatuts i de RRI, com canvis en les eleccions de seus, les ofertes del COMB, idees sobre finançament i sobre democràcia participativa. Els nous canvis en el nostre ensenyament i parlarem sobre el llibre de competències i habilitats mèdiques que ha d'assolir un alumne al finalitzar el seu ensenyament!

T'ho perdràs? Tot això i molt més, en dos dies de convivència amb els teus iguals de les diferents facultats de Catalunya, un pla brutal que no pots deixar passar...

Ah, i clar, comentarem com haurà anat amb el conseller!! =)

Ja estàs tardant en omplir l'inscripció!

Inscripció: (...)


0 Comentaris:

Publica un comentari