diumenge, 17 de febrer de 2013

Jornades Estudiants Clínic


Si ets estudiant de Medicina, estàs convidat a les I Jornades d'Estudiants del Clínic!

Els alumnes de la Delegació d'Estudiants de Medicina del Campus Clínic (UB:EM, Universitat de Barcelona: Estudiants de Medicina) hem organitzat tot una sèrie d'activitats, tallers i xerrades destinades a nosaltres, els estudiants de Medicina de tot Catalunya.

Aquestes activitats es duran a terme al Campus Agustí Pi i Sunyer de la Facultat de Medicina de la UB durant les tardes del 25, 26 i 27 de febrer i el dia 1 de març tot sencer.

Les Jornades s'iniciaran amb un acte organitzat pel CEMCAT on es debatrà amb el Conseller de Sanitat, el Dr. Boi-Ruiz, sobre el futur de la professió mèdica a Catalunya (Esdeveniment al Facebook:https://www.facebook.com/events/509521632403324/).

Si t'animes a participar, has de saber que només per l'assistència al 80% de les activitats que hem programat, tindràs convalidat 0,5 crèdits ECTS si fas Grau (1,5 crèdits si fas Llicenciatura).

El preu d'inscripció és de tan sols 10€, i el pagament es podrà fer en efectiu al Despatx de les Associacions de la Facultat (més conegut com a La Cova, davant dels labavos de nois del soterrani) o per ingrés al següent compte bancari: La Caixa 2100 – 0788 – 62 – 0100835587 (afegir com a concepte: JEC-Nom i Cognoms).

L'acte de cloenda es durà a terme amb una actuació de la Tuna de Medicina de la UB, i tot seguit sortirem de festa (Entrada + 2consumicions= 10€; lloc encara per determinar).

Animeu-vos!! Us hi esperem!!

0 Comentaris:

Publica un comentari