dijous, 17 de novembre de 2011

Assemblea d'Estudiants de Medicina del Clínic - Nota de Premsa

Sanitat i educació no són un negoci
Estudiants de Medicina, Enginyeria biomèdica i Industrials ocupen la facultat de Medicina del Clínic, unint-se així a un moviment ja iniciat d’ocupacions.

Durant la nit del 16 al 17 de novembre es va dur a terme l’ocupació de la facultat de medicina del Clínic, començant a les 19h del dia 16 amb diverses activitats com ara ponències i assemblees, finalitzant a les 17h del 17 amb una concentració a l’entrada de la facultat per dirigir-se a la manifestació de Plaça Universitat de les 18h.
Aquesta ocupació s’uneix a d’altres ja iniciades a vàries facultats de la UB, UPC, UAB i UPF. Aquest moviment està fonamentat en una protesta pacífica contra les retallades a sanitat i educació, que impliquen entre d’altres qüestions un augment de les taxes del 7,6 % i una disminució de les beques (0,09% PIB).
“L’educació és un dret de tothom i per a tothom, representa el futur, i per tant, s’ha de defensar. A les nostres mans està decidir quin futur desitgem”, aquesta és la raó principal de la protesta, segons una participant .
Des de l’Assemblea us animem a unir-vos: ningú a les aules ni ningú a casa, participem en la manifestació d’avui a la tarda, a les 18h, a Plaça Universitat. Us hi esperem.


0 Comentaris:

Publica un comentari